Rock House | Albasini & Berkhout Arquitectura y Diseño

Previous Next 1 of 3

Rock House


> Vivienda | Residential

House for a large family with views of the mountains to the west, and over the city to the south. The pronounced slope of the site conditioned the entrance to the garage. The house is organized in three rock-like volumes. The main living space is double-height.

Close
##UA-34817196-1

Perdón, estás usando un navegador muy antiguo. Por favor, actualiza a Firefox o Chrome.

Sorry, you're using a veeeery old browser. Please update to Firefox or Chrome.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies