Lantern stair | Albasini & Berkhout Arquitectura y Diseño

Previous Next 1 of 3

Lantern stair


> Otros | Others

This staircase is part of a refurbishment and deserves a space of its own. The glass lift enclosure changes from blue to white when anybody enters into the space. No lighting is therefore necessary on the landing spaces.

It is a part of the rehabilitation of the building San Lorenzo 5 Close

##UA-34817196-1

Perdón, estás usando un navegador muy antiguo. Por favor, actualiza a Firefox o Chrome.

Sorry, you're using a veeeery old browser. Please update to Firefox or Chrome.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies